Staden Trosa 

Trosa är en idyllisk liten stad I Sörmland, nära havet och skärgården, 70 km söder om Stockholm. Genom staden rinner Trosaån som kantas av vackra små hus, charmiga caféer och butiker. Under senare delen av 1800-talet, var charmiga Trosa ett mycket populärt resmål. Stadshotellet och inte minst dess trädgård var här sommargästerna som kom med ångbår från Stockholm tillbringade sina sommar.

Hotell, restaurang och spa

Idag är Trosa Stadshotell & Spa ett modernt familjeägt hotell med sin genuine charm och atmosfär bevarad. 2016 utsågs Stadshotellet till ett av de tio bästa hotellen i Sverige av TripAdvisor, kanske är anledningen vår personal.

Trosa Stadshotell har över 100 år gamla matsalar och en festvåning med vita dukar och vacker inredning likväl som en modern bistro och bar samt under sommaren en trevlig uteservering i trädgården. Hotellet har ett kök med höga ambitioner och en bra vinkällare. Det finns 44 rum och 70 bäddar. Rummen är personligt inredda och alla har fri wi-fi. Besök spa och njut efter några timmar på cykeln och boka en härliga spabehandling. Koppla av i den varma källan, aromarummmet eller i bastun. Det finns också träningsrum, spalounge med bar samt butik.

Tävla och vinn en helg i Trosa Stadshotell för 2 personer!

Vinn två övernattningar inklusive frukost för två personer i dubbelrum i mysiga Stadshotell i Trosa. Gör så här för att delta:

1. Gilla vår Facebook-sida

2. Dela den här tävlingen på Facebook

3. SVARA på följande fråga: Vad kallas Trosa ibland? 

Sista svarsdatum är onsdagen den 28 februari. Lycka till!