Cykel & båt längs Donau från Passau till Wien

Cykelresan längs med tyska / österrikiska Donau är en mycket speciell upplevelse, för ditt “flytande hotell” är alltid med dig! Varsamt utför cyklar du längs lummiga, gröna flodbanker och genom små, drömska byar i Donaus imponerande landskap. Upptäck det hänförande naturliga underverket “Stora Slingan” (en tvär 180º sväng!) och försjunk i legendariska Wachau med dess terrasser av vingårdar och förtrollande slott och kloster. Sedan Wien – ett överflöd av sevärdheter! En stad, svår att beskriva med ord – du måste se och uppleva den! Höjdpunkter som Stefansdomen och stadshuset är enkla att nå på en underbar sightseeing på cykel. En promenad genom Naschmarkt (en känd matmarknad) är ett fantastiskt kulturellt och kulinariskt äventyr. Du kan också slappna av på något av de mysiga kaféerna eller en typisk, traditionell, wiensk vinsalong i förorterna.

MS Arkona

Fartyget MS Arkona renoveras från grunden under vintern 2017/2018. Den moderna och eleganta atmosfären ombord gör din resa till en avslappnad upplevelse. På övre däck finns en smakfullt renoverad salong med bar och en ljus, inbjudande restaurang. Det rymliga soldäcket har även delar som ligger i skugga och bekväma vilstolar, från vilka du avslappnat kan ta in och njuta av den förbipasserande omgivningen. Både övre däck och  huvuddäck har bekväma, modernt inredda hytter på 11 m². Alla hytter har sängar i hotellstandard, rum med dusch, wc och hårtork, TV, kassaskåp och individuell luftkonditionering. Övre däck: tolv hytter med skjutdörrar i glas, franska balkonger och två hytter med öppningsbara panoramafönster. Huvuddäck: 34 hytter med två sängar och stängda fönster.

Mer information: Cykel & båt Donau till Wien

Tävla och vinn en cykel- & båtresa för 2 personer!

Vinn sju övernattningar på huvuddeck inklusive helpension för två personer i dubbelhytt i mysiga MS Arkona. Ankomsten är möjligt från 14:e maj till 3:e september (under förbehåll för tillgänglighet). Gör så här för att delta:

1. Gilla vår Facebook-sida

2. Dela den här tävlingen på Facebook

3. SVARA på följande fråga: Var startar och slutar cykel- & båtresan?

Sista svarsdatum är den sista april. Lycka till! 

Vinnaren är Torben F, Stockholm. Grattis, Torben!