OM OSS

Som en av Sveriges största arrangörer av cykelresor och cykelsightseeing-turer kan du lita på att våra resor håller hög kvalitet rakt igenom. Vi har mer än 10 års erfarenhet av att erbjuda aktiva semestrar och cykelsightseeing, vilket för oss betyder att kombinera storslagna upplevelser med bekväm och lyxig avkoppling. Att bo bra och äta gott är viktiga ingredienser i alla våra resor, dessutom vet vi vad som är en lagom lång dagsetapp och var den finaste utsiktsplatsen göms. 

Bike Sweden bildades 2009 som cykeluthyrning. I början var det inte mycket mer än ett enmansföretag med ett dussintal cyklar. Över åren har dessa hastigt ökat i antal till flera hundra  cyklar och under sommarens högsäsong över 15 anställda.

Kort därpå utökades verksamheten med guidade sightseeing-turer, där turister från hela världen gavs möjlighet att utforska staden på cykel. Erbjudandet innefattade allmänna turer med dagliga starttider till privata, skräddarsydda turer på flera språk. Två år senare utökades verksamheten igen - med självgående cykelturer i och omkring Stockholm. Därtill kom flera erbjudanden för turer i Europa. 

2016 köptes Bike Sweden av Eurofun Touristik, Europas största företag inom cykelturism, med verksamhet i Österrike, Tyskland, Schweiz och Frankrike. Dessutom lade Bike Sweden till Kattegat-turen i portfolion, Sveriges första nationella cykeltur längs den vackra västkusten. Idag fokuserar företaget på en mångfald av erbjudanden för cykelsemestrar i Skandinavien och Europa, liksom guidade sightseeing-turer genom Stockholm.

VARFÖR BIKE SWEDEN?

Vi erbjuder cykelresepaket! Du bokar en resa hos oss. Vi bokar dina hotell längs vägen. Vi transporterar ditt bagage mellan hotellen. Vi förser dig med kartor, vägbeskrivningar, GPS-data och cyklar. Får du problem ringer du oss och vi svarar. Det enda du behöver göra är att cykla och njuta.

1. Vi är specialister på cykelresor i Europa och Skandinavien

Vi bedriver cykelturism i Stockholm med guidning och lite kringaktiviteter. Sedan två år tillbaka och vi är del av Eurofun i Österrike som är Europas största touroperator på cykelresor och består av 10 olika bolag i Österrike, Tyskland, Schweiz och Frankrike. 

2. Vi organiserar våra egna resor

Vi producerar själva våra resor från grunden och väljer ut allt för att ge dig den bästa upplevelsen. 

3. Vi finns till hands online, men också offline

Vi finns till hands för att svara på frågor eller hjälpa dig att hitta en passande resa via telefon, mail eller konaktformuläret, men ser fram emot också att ge råd till dig i våra kontoret i Ekolsund.

ÖPPETTIDER

Måndag - fredag: kl 09:00 - 17:00
Lördag: stängt
Söndag: stängt

Emalj: booking(at)bikesweden.se

Telefon: +46 (0)8-5252 7000